Friday, February 4, 2011

TIPS kalau terlupa bawa WALLET!





"erk mane dompet aku???siot tggal kat bilik...bentak MFS pada fruitheart...dan buat kali pertama kalinya fruitheart dgn baik hati kene byr 78.90rm..maka MFS akan bg balik sebanyak 80rm tanpa baki sbb sudi mendulu kan duitnye tok sesi dating kali ke berapa tah...hah..



lalu MFS tepike...kalo laah fruittheart ni xde...mcmne MFS nk byr???jd dgn inovatif serta kreatifnya...MFS bepike...kalo xde duit nk byr mknn..mgkin MFS boleh lakukan tips2 berikut...:

#...pura2 jd cacat...alah mcm dlm tv tu...mesti korg penah tgok cite budak cacat mintak pisang..."aaa pisang...pishhangg aee...eeee"yg disiarkan di slot Bersamamu..pasti korg x perlu byr malah tokey tu blnja mkn lg sbb kesian...


#...terus bgun dan buat kerja..dlm erti kat alain menyerah diri terus...angkat pinggan n gelas..lepas tu terus bawa ke dapur...cuci pggn mgkuk tnpa di suruh...lepas tu pakai apron dan amek order plggan lain...kalo tokey ke boss ke tye..pura2 mcm korg hilg upaya utk mgingati kejadian yg berlaku...


#cube korg wat aksi ghairah sikit n menggoda skit...tggalkan butg satu persatu tau!!...dan pura2 zip terbuka...lepas tu pura2 jatuh kan straw di lantai..lalu tonggenglah sehingga enampkkan boxer ke spender ke g string ke n adik bradiknye laah..yg x pakai tu lagi ganaih!!...apabila tokey lalai menjamu mata..kau tampar die ugut nk report polis..akibat sexual harassment. die mesti cuak n bg mkn free..silap2 leh bungkus2 tok jiran2 tetangga...


#pura2 kene rasuk.. menjeritlaah..mengilailaah...pastu berguling2 atas lantai konon2..tgh beradu dgn makhluk halus..Mesti dorg takot nk mintak byran lepas tu...


#korek hidung,telinga,celah ketiak kemudian sapukan ke nasi shgga berubah warna...xpun kan..carik puntung rokok tanam dlm telur bungkus..lepastu fitnahlaah pekerja kdai ckp mereka yg letak sgala tahi n daki..


APA2 PON TAKTIK KORG BUAT...INGT SATU JER..MKNN YG KORG MKN TUE AKAN JD X HALAL....jd call laah kwn2 korg kerana kwn yg sejati akan membantu korg x kiralah apa juaa keadaan...

13 comments:

  1. best jugak ur blog nih.and i think u shud have a shoutbox.best sikit nk ckp2 kat situ ^^.. kalau nak bole tgok kat my blog n get it :)

    ReplyDelete
  2. shoutbox apakah tu??xtahu laah.bru wat blog ni..huaa...ajar2...

    ReplyDelete
  3. haha. mcm mane leh lupe? habis sape save the day?

    ReplyDelete
  4. fruitheart laah..ni x bce kaa??

    ReplyDelete
  5. baca. BUAH HATI HANG SAPA? aku mana nak tahu, hang pasang banyak

    ReplyDelete
  6. haha..ade r..tggu entri bru naa..

    ReplyDelete
  7. Ee fik! Sakit perut I baca! hahaha.

    ReplyDelete
  8. nicee! rajin buat entri tips. eh sharelah tips mcm mana nak kurus.

    ReplyDelete
  9. haha...thanks fera...u yg ajar i wat blog..haha..len kali sblom bce..sdiakan myk gamat naa..

    hehe...nnti2 laah..xde mood laah..haha

    ReplyDelete