Wednesday, February 2, 2011

Kenapa org salu MENCARUT ye!

dari jam 8.30 pagi..smpai laah 6.30ptg..xpon ade tu yg abes kelas kul 7pm...kekadg kita ada mase akan angin sgt kat kwn2 kelas ke..org2 sekeliling kite x kiralaah apa sbb pun sama kite PMS ke..dtg bulan ke..skit tulng urt saraf ke...n sewaktu2 dgnnye..

mcmtu jugak dgn MFS..wpon jadual belaja MFS agak fleksibel...maka dgn appynye leh tdo lwat n bgun lwat...lagi2 nk abes sem ni..byk lab dah abes..so kelas byk ganti2 tarik jd 1 kelas je..

malah ade mse tok kite betindk tok pike bnda lain yg di luar kotak pikiran kite..padahal final exam tggl bpe ari je...sebok laagi nk pike bnda2 ni...jom kite intai knp kpntasn kite tok MENCAROT ni berlaku...pent MFS memikekannye...hahaa..

#benci tgok pompuan x cantik belagak seksi..
jika berat kau melebihi 85kg..xperlu laah pakai tube atopun spaghetti strap...dan x yah nk sibuk2 nk tunjuk betapa besarnye lubang pusat korg...dan xperlu lah nk tunjuk lurah punggung kau yg merekah2 tu...sakit mata memndg k...xperlu laah jd bahan gossip k..ckop laah gossip2 yg ade kat puncak alam ni naa..x tertahan nk dgr....seksi dapn laki hangpa laah ye...!...


#xreti bsuh pinggan n cawan sendiri..
ni lagi stau penyakit..kan ade sink dah sedia ada..pent ko byr 420rm tok yuran kolej.uitm sediakan sinki tok bsuh pinggan n cawan tu..bukan wat pameran hiasan kat sinki tu...aiyoo..dah laah skrg semut beranak pinak mcm musim kegersgn je...air mineral pon semut kebas..waklu....sbr aku...adalah makhluk tuhan ni..perangai bapak pemalas kalah snorlex...x geti nk bsuh pinggan n cwn..kalo sekali dua xpe..ni berkali2..kalo sekali leh laah aku terimaa..aissh..blaja laah jaga kebersihan naa..yg lebeh pengotor kat cwn dah ada sintom2 kuman n bakteria serta kekasih setianya kulaat..aduhhh!...agaknya kat rumah korg mcmni gak ke???then yg mkn kat cafe tu..tolong2 laah angkat pinggan lepas mkn ye..sian kat mkcik2 cleaner tu....dorg di byr memg laah tok jaga kebersihan cafe..tp bukn nk jaga angakt pinggan korg k!..respect laah dorg sikit...cuba bygkan tu mak ke sedara mara korg..aku kdg2 x smpai ati tgok dorg...so sme2 laah ringan kan beban dorg naa...

#orang yg x reti nk silentkan hp lpas tu ckp kuat2..
tenuk punye org....dah laah ringtone sungguh mengANNOYING-kan..lepas tu bila ckp kat hp bajet mcm die sorg je ade hp kat dunia ni..siap ade tag kat dahi..ye aku bel hp ni nk ckp nk bg org dgr..WTH!...aku nk study pon x tenteram laah....then terjerit2 mcm kemaluan kene geget charlie je...respect others pliss????



#BERAK DAN KENCING tapi x reti nk flush
yang ni memang paling SIAL,GAMPANG dan paling kene carut tahap gila punya..dan for sure MFS akan mencarut tahap org bru kawen ilang ank...memg x paham btol dgn perangai diorang ni..mgpa laah lepas melabur mereka tdk boleh mengepam sahaja saham mereka tu..bukn sush sgt pon..korg ingt mangkok jambn tu pusat pameran tahi korg ke apa???..sakit jiwa yg memndang..apatah lagi jiwa yang membau kan??mengikut kajian MFS..ada beberapa jenis pameran tahi kalau dalam tandas...antaranya:
  1. jenis lepat pisang(self explanatory,bentuk mcm lepat pisg)
  2. tahi pengebom berani mati mcm kat palestin sne(bersepah2 mcm melekat kat dinding)
  3. tahi lalat kak pah aka sharifah aini(tompok hitam kecil2 yg melekt)
  4. dan pelbagai jenis tahi lalat yg beraneka warna n bau naa..
MFS kalo dpt org mcm nie...emmaang MFS mencarot2 die smpai 2 3 mggu..smpai nk tdo pon xlena..mkn apatah laagi...naik menyampah je...lepas tu suh siput babi liwat org mcmni...sbr3...aish...salu kene mcmni...

emmm MFS rase ckop kot...MFS cerita bnda yg leh buat MFS mencarut kat kolej mahupun di fakulti spnjg 2 sem MFS kat sini...

6 comments:

  1. huishhhh. sakan! bawak bawak bersabaq yer.. nasib baik anda tidak menjerit sehingga r2 boleh dgr~~

    ReplyDelete
  2. haha...sabaq laah ni..anya mmpu dpt luah kan di blog...hahahaha

    ReplyDelete
  3. hahah..fik! marah pun nak kelakar kan..

    ReplyDelete
  4. ekin mcm x knl fiq laaak..kan sush nk mrh...hhahaa

    ReplyDelete
  5. yahh..kalau marah pun sangat sopan!

    ReplyDelete
  6. opcos laah..kite kan rakyat msia...kene lah besopaan..mls nk tggi kan suara laa..

    ReplyDelete