Thursday, November 3, 2011

ombak rindu...



filem yg wajib tgok!...
sumpah aku excited gile(x giler pon)..
ble dpt tahu movie ni nk dibuat...
xsgka novel yg aku bce mse form 2 dah jd filem..
sumpah cite ni sedih..
aku bce 2 ari je dah abes..
jgn upe tonton oke...:p

paling aku tertarik dgn movie ni adalah..
lagu tema die..
nyanyian adira n hafiz..


sumpah sedap..korg g ler youtube dgr..xtipu sgt sdap....
(kalau mls click kat link bwh ni)

ni lirik2 lagu due..sgt sdap...:)
videoklip die pon ala2 bidadari cntik trun ke bumi...
cair sgt tgok adira...:p


hafiz pon oke ler..dgn rmbut sarang tebuannye...
rock babe!!
suke penghayatan ko dlm lagu ni!..
sebak aku dgr...


jom hayati sme2...:)


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuesday, November 1, 2011

facebook pekenalan kami..:)



selepas dgr lagu cinta muka buku dari najwa latif...
aku tersenyum sorg2...
aku knl die dari laman muka buku...
hehe..
sweetnye...:)
cinta remajaku!
bila kau katakan kau suka aku..
aku terdiam terkedu...
xtahu nk kata apa..
blushing smpai terkena ulcer..haha
sakit sikit xpe..
asl bhgia...

byk jugak persoalan menjadi di minda...
kalo najwa terima pesan...
 aku pula..
.aku yg beri pesan...
hehe..
alhamdulillah die terima...
terima kasih b...
xkan ku lupa detik2 itu...

walaupun kita xpernah bersua...mahu bersemuka...
hanya bbm..fb..dan hp saja yg ade...
kau tetap mmpu buat aku tersenyum...

ku rasa gementar tapi rasa bahagia..:)
x sbr nk jumpe b...
muaaaah!!..
tggu syg k.....


p/s semasa blogging ni aku dgr lagu najwa latif....hehe..thanks man eman sbb bg lagu ni kat aku...:)

happynye..

ni khas tok b!..muah!


disebabkan aku terlalu happy..
aku nk post jugak..

thanks b...
bgun2 je tdo...
aku bukak youtube dgr die nyanyi..
smbil2 tu aku nyanyi sekali..
dgn daya imaginasi dan fantasi yg tggi..
aku berjaya visual kan die berada di depan aku menyanyi bersama..
sweetkan??
biar pon kiteorg jauh...
tp dekat di hati...
die janji die nk nyanyi satu lagu khas tok aku...alololo..
bertmabh ler koleksi lagu nyanyian die yg aku dgr..
(wpon bru satu actually..compiden tulis koleksi..mcm dah 100 je..)
smlm 1st time die post I LOVE YOU..
wah pitaaaam....lagi ler aku btmbh syg kat die..
oke3..
bye2..nk siap2 g makmal microbe..