Wednesday, February 2, 2011

ini lah buah hatiku!


ini lah dia kekasih hati yg sering ku rindu...ku syg...haha..nme die nur balqis humayraa rohaimi...pent gak nk memike nme mkcik sorg ni mse lahir..dpt nme humayraa tu sbb aku bru lepas belja sirah pasl gelaran ank nabi muhammad xslap...yg balqis tu nme yg ibu aku nk letak sejak die kawen..kalo dpt ank pompuan die nk letak nme ni..die ni adik bongsu aku yg paling manja n paling comel!...adik along rindu adik!..

tunggu along balik erk.....

my siblings:adik faiz..along..adik..along..angah..


6 comments:

  1. rindunya kat humaira. comel budaknya ! heheh.
    dan rindu masakan ibu !!

    ReplyDelete
  2. hehe..nnti mai umah ceq naa....
    ceq suh msk byk2..

    ReplyDelete
  3. Tak sangka awak ini 'really caring ' type of person... Be a good brother....

    ReplyDelete
  4. aloh alohhh comelnyeeeeeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  5. hehe..tgok laah abgnye spe..hehe

    ReplyDelete