Monday, April 25, 2011

interview USM...

alhamdulillah setel daah interview tu..
azaaaab..mcm2 rintangan nk smpai ke penang...
sbr jelaaah..
dgn sijil tetinggal ler..bateri lappy yg slh letaak..
nk tahu x jumpe kaaat mne??
jumpe dlm beg laptop yg aku bwk ke penang..leh x perasaan..haha
sbr jelaa..
oke3..
cite pasl interview tu..
aku dtg kul 8.20am kot..
awal gillerr!..
excited nk interview ni..
jln punye jln(ecxited ni)..
sekali perut skit laak..(dlm ati sial punye bontot)
tandas yg ku serang dulu..bukn kaunter pendftran..haha
dpt no 7..
jap2..sblom cite byk2..
aku nk gtahu..
aku pakai blazer parkson!..haha.
sorry mr michael..nk nmpk segak je..
(btw dpt kene puji k sb aku sorg je pakai mcmtu..syg je x dpt snap pic sbb aku neves sgt)
oke lepas tndas..aku dftaar..
mse nk dftr tu..
aku tgok ler apa yg kene bwk..
sijil2 mse sekola oke ade..appy..
result sem 2 ade..appy..
slip muet xde..moody..adeyh..
tekial2 ler aku wat muke 90sen(kene mahal sikit murh2 nnti x segak lak..yelaa pakai blazer kaan..)
then dorg ckp kene faks..oke ler..
then aku duduk..aku ingtkan grouping..sekali..
individu..
bukn 5-10 minit sorg..
tp 25-35minit..
choooi!...
aku betenggek2 kat atas kusi mcm org x btol tggu giliraan..
hahahaha..
3 kali g tndas..(memg siaal nye bntot)haha
then mse nk tibe ni giliran aku..
dorg leeeh stop jaap g mkn kot...sbr jelaa..
(yeah 2 kali sbr dari 1 iman)
haha...
ble tibe mse yg dinntikaan..
aku ingt die nk tye soalan pelik2..
sekali..
just nk aku pekenalkan diri..
n cite sikit pasl farmasi je..
then dorg pertikaikan npe aku x amek engiineering sbb aku ade sijil robotic..
haha.
aku ckp ler...aku nk leh bina robot wat ubaat..farmasi nnti leh dok lenggang kaki..haha
cilakaaak punye jwpn..
pling xleh blaah..
aku gtahu..aku ade adik 3 tahun pompuaan..
parents aku usaha dgn gigih nk dpt ank pompuan ni..haha
5taun beb!
haha..(propa je)
xtahu bpe taun pon..haha
then abes..aku blik..

sedih kot nk tggal kan penang..xabes n puas jln..
thanks adilah sbb bwk mkn tempt sdaap..:)
xsia2 aku bersengkang mata mlm tu tok blaja..

pling best!>.
aku drive k ke penang..1st time ni..
bpak aku dok blkg tdo..
mcm biasa kalo aku bwk...
ATI2 GILEER KAAN!!!..HAHA
(spe penh naik dgn aku tahu ler aku bwk mcmne..hahaha)

oke babai sume..:)



9 comments:

  1. bestla...tp aduhai....kalau boleh tulis cam skema sikit, I mean dalam perenggan kan best, sejuk sikit mata nak baca. just an opinion. semoga MFS dapat pi sana belajau. haha

    ReplyDelete
  2. sian ko...hahaha...btw...good luck....

    ReplyDelete
  3. akmal:haha..50/50 lagi...insyaallah

    dayana:PERENGGAN mcm krgn erk...haha...mls ler..nnti nmpk mcm artikel laak...

    akul"haha...thaks..

    ReplyDelete
  4. hahaha suke gle jwpan robot ko 2... bru r wawasan 2020 hahaha

    ReplyDelete
  5. saya! saya! saya penah naik dengan anda! saya takkan lupa keseksian u bawak kereta! haha
    miss u syg!

    ReplyDelete
  6. ika:hahaha...wawasan30303 ler'

    ekin:miss u sgt!!....haha...best kan?

    ReplyDelete