Tuesday, April 5, 2011

aku ni kacak x?

yakin ni..yakin ni...seyakin mana pon seseorg dlm khidupan die..pasti ade sikit punye ler secalit perasaan 
kurg slamt...aka insecurity mcm tu laaah...emm MFS xtahu nk habaq lagu mne kat hampaa sume..tp yg pasti kan...kaan..korg kene ler round2 satu KL...crik sendiri..oke tu tipu..haha..MFS just nk korg crik sendiri ler k..

sbgai example(ceh ter speaking laak)...bile kite kuar mkn angin..mkn udara..dan tetibe org dok stare kat kite dari atas bwh...kire mcm observe kite..tatap puas2 ler...lepas tu kaan...siaap toleh blkg lagi..(mcm MFS salu wat je..hahaha...)sudah pasti hati mule tertanya2...

"knpe wei korg ni pndg2 aku..??suar aku koyak ke??bju aku lutsinar sgt smpai nmpk dlm ke???ade taik idung melekat kat pipi ke??ato dorg pndg aku sbb aku ni kacak ke..ensem ke??tp..aku ensem ke???(ensem xde..cute ade..hehehe)"..

cube korg add bebudak laki ensem dlm FB...lepas tu korg puji lebeh sikit...pasti korg akan dpt jwpn yg begitu mengikut skrip drama populaar negara korea...

"isssh mne ade ensem..biase2 je"

atopon dorg akan jw..

"xdelaaah ade yg lagi ensem dari i ler..xcye g pavi..kat dpan cinema tu belmbk laki ensem betenggek melepak.."

pling saids ade yg akan jwb...

"ensem ke??kalo ensem tentu x lonely mcm ni..xde spe nk.!"(yelaah dah xde jodoh kan..kurg bedoa n usaha crik jodoh ni)

jd mcm mne korg nk tahu yg korg ni sbnrnye...ensem ke x...?ade ke kajian yg dijlnkan oleh pihak universiti ato mne2 bdan kerajaan?..yelaaah..kalo ade..boleh gaak wat selak2 tok dirujuk kaan..

so setelah MFS wat kajian blogwalking..facebookwalking sne sini..MFS try senaraikan sbyk mgkin..

+PEMINAT RAHSIA

terlalu ramai yg nk jadikan anda adik angkat..dan yg gedik gedik2 pon nk jdikan anda abg angkat...malah setiap VALENTINE DAY...anda akan dpt byk giler adiah cokelaat ler..bunga ler..n mcm2 ler..kalo senarai kaan...smpai esk x abes..x keje MFS sok..xpasl2 kene mrh dgn pak mael..adiah ni pon anda x tahu spe yg anta..sgt misteri r...smpai suh csi wat siasatan suh crik spe..(oke ni tpu)..ahaha


+DIMINATI GAY

bebudak jantan GAY memg ade CITARASA YANG TINGGI sebelum meminati seseorang LELAKI...dan jika anda terpilih tok diminati oleh GAY...SYABAAAS!!...anda berjaya jd seorg yg ensem..hahaha(menyundal sgt care ni)...haha


+JANTINA SME

kalo laki normal pon ckp anda memg hensem..so jgn nafikan lagi yg ada tu memg ensem...TAPI..TAPI...jgn laak korg g kat kwn kerja/kwn kelas/kwn kuliah soalan bodoh same ade korg ni ensem ke x...?
dah sah2 nnti kene cop korg ni perasan nk mmpos...haha...biasanye org yg xknl..bila dah memuji yg kite ni ensem..maka memg ler kite...hahaah


+PERHATIAN ANAK DARA..MAK ORG..BINI ORG..MAHU PON JANDA


x kire ler die ni dah kawen ke tunang ke kapel ke...bejln dgn tunang/kapel/suami die ke..pasti die amek peluang keperakan(asek emas je sian perak n gangsa) ni tok tatap anda..dan yg pasti die akan teros berimaginasi dgn anda...tnpa hiraukan spe kat seblah die...(phm2 ler)..sgt lucah nk ckp...


+PENGUASAAN

ble anda bjlan..merayap..bedating besame pacar anda..dan ketika bejalan tu...adalah perempuan ato mamat yg memndg anda mcm nk terjah n teros merogol anda...sudah pasti teman anda ni akan teros jd lebeh mesra n dekat dgn anda...hanya tok menunjukkan penguasaan mereka terhadap anda..nk gtau sume org ler..yg anda tu hak milik die sorg..dan die je yg layak besama andaa....


+MUKABUKA AKA FACEBOOK

anda ade byk account..satu account je dah lebeh dari 5K friends..dan ada akan letak sbgai contoh...
acc 1 Pudin Full..acc 2...Pudin2 Full...acc 3..Pudin3 Full..dan smpai ler ber acc2 kaan..sdgkan mereka yg add anda hanya ler nk lihat pic anda je..bukn hegeh sgt nk nk chat dgn anda...dan bg yg kenl tu..cume nk seks je...lol...sakai kan....

+PENCURI PICTURE

yg ni kes pling gampang ler!...dah ler amek pic kite..then edit tulis nme die..mcm bangang je..nenek ko x ajar ke pakai picture sendir??...ble dah nmpk mcm ni..jgn mrh mcm td..just appy sbb terbukti daah anda ensem..hahaa..


oke..ade x..ciri2 kat atas??kalo ade..ensem ler tu..kalo xde..jgn sedih..xsemestinye ensem...x laku kaaan..
oke papai..jumpe lagi dilain entri..nk mkn..lapaar...:)

2 comments: