Monday, January 31, 2011

mesir dan arab saudi x sme ye!

ya allah..selamatkanlah rakyat malaysia di sana..kau tenteramkan lah segala kekalutan yg berada di sana...semoga tiada lagi rakyat malyasia dan juga org awam di sana yg terkorban ato tercedera amin...

aku mmpu berdoa n melihat apa yg terjd di mesir sne...xsgka negara yg kaya dgn minyak dan aku ingt aman selama ini leh jd tdk aman...kes rogol lah..pech msok umah laah..banduan dah lari dari penjara laah...haaaih..naik seram dgr....



kalo kes ni xde...aku msih ingt egypt aka mesir tu sme dgn arab saudi..haha..punye cetek ilmu aku....
apa2 pon...harap pergolakan di sana dpt di selesaikan...kes palestin pon x abes lagi...dah kuaar kes ni...
dunia2..



selain tu gak.arini aku dpt mkn kuih tat nenas..ya allah..sdapnye..dah lme kot x mkn...thanks tu adilah ye!..pent crik..jumpe gak..haha..



rase arini aku akan lalui idop2 mcm biasa..study2 memandgkan..kuiz berlemon2...test makin bersentimeter dekat...final exam makin bermeter2 dekat...kene laah gamaknye study...sblom fail..n kene marah n berleter dgn puan norhazzilla dan pkcik rohaimi...baik sye stdy!....chaiyok2...!


4 comments:

  1. Egypt & Saudi Arabia: Well well well...why am I not surprised bile kao ingat Egypt and Saudi is actually the same. Rajin2kan mengkaji geography dunia lepas ni ye dik :p
    tak pon, jadik world traveller la, sure kao akan ingat the facts tu semua sampai mati

    Kuih Tat: ape kaitan kuih tat ngan entry kao kali ni, cube crite sket.

    ReplyDelete
  2. xde r..mls nk wat byk2 entry.....aku kan bz..nk final dah pon..ble nk isi...isi skali sume...nnti free2 aku wat laah asing2....

    ReplyDelete
  3. haha. dahla bolot sorang sorang.
    tahukah anda saya tak rasa satu pun kuih? ngee.
    n tart itu fevret saya.
    xpe2, dh ngidam en~~ :DD
    kesian lakk :DDD

    ReplyDelete
  4. yeke!!!!!!!!!

    dilaaah sorry!..

    sy terlalu taksub dgn tat tu!!!

    ReplyDelete